yoga-bali/om-bureau-brix-travel.jpg

Min historie som rejseblogger

Luksus boheme - men ofte på budget. Det er essensen i mine rejser og denne profil. Læs om mine rejsevaner og baggrund som rejsejournalist. 

Velkommen til dig.

Mit navn er Marlene - det er mig bagerst til venstre på billedet. Halvvejs mellem zen og tanken om en grøn juice under en privat yogatime på Bali med min familie. 

Yoga er ofte et element på mine rejser, som jeg også giver dig tips til her på bloggen. Men ellers får du lige lidt flere informationer om mig, så du ved, hvem der skriver - og hvem der måske skal inspirere dig til din næste rejse eller oplevelse? 

Rejser med svaghed for æstetisk og sanselig overnatning

Jeg er ikke typen, der sover på ladet af en bus eller bænken i lufthavnen for at spare penge på en overnatning. Det gjorde jeg så rigeligt, da jeg rejste jorden rundt med rygsæk som ung. Jeg går heller ikke en time for at spare tyve kroner på en busbillet eller leve op til et stereotypt billede af at være en autentisk rejsende. Men det betyder ikke, at jeg foretrækker et højt tempo. Tværtimod. 

Nogle kalder det slow travel. Jeg kalder det boheme. Det frie, sanselige og komfortable rejseliv og livsnyderi - uden løftede pegefingre.

Jeg elsker at opsøge skæve, ukendte og uspolerede overnatningssteder. Slentre i urbane områder med streetart. Nyde frosne kalorier fra ismontrene. Trække vejret i trætophytter i skoven. Strække kroppen til yoga ved havet. Og i det hele taget opleve og oplade. 

Mindfulness er vigtigt for mig - både på mine rejser og i min hverdag. Der kommer flere og flere krystaller på skrivebordet og jeg søger naturen mere og mere. Jeg er nysgerrig på nye og alternative behandlinger, elsker at forkæle krop og sind med massage og er i det hele taget en laid-back type med hang til luksus.


10 ting du (måske) ikke vidste om mig

Rejseblogger siden 2017

På denne hjemmeside vil jeg gøre mit yppeste for at dele mine bedste rejsetips, men også advarsler om, hvad du måske bør vige udenom. Det er netop idéen bag min blog: Hvorfor skulle jeg egentlig holde de gode og dårlige erfaringer for mig selv? 

Jeg er oprindelig uddannet journalist og startede med at skrive rejseartikler til de danske medier før, jeg begyndte at blogge om rejser. Men i takt med at familie og venner spurgte til mine rejsetips, begyndte jeg at skrive blogindlæg på bureaubrix.dk. Derovre kan du læse mere om mit professionelle liv som tekstforfatter, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om det.

Tanken var, at jeg skulle dele både skrivetips og rejsetips på bureaubrix.dk. Men jeg kunne hurtigt se et mønster; Mine rejseindlæg var i massivt overtal. Derfor lancerede jeg denne rejseblog i 2018.

Jeg har masser af rejsetips, rejsereportager og rejseguides på to-do-listen, som jeg glæder mig til at skrive og dele med dig. Kom derfor endelig forbi igen og igen - eller tilmeld dig mit nyhedsbrev og få alle nye indlæg direkte i indbakken. Du er også meget velkommen til at følge mine rejser på Instagram, hvor jeg forsøger at dele billeder og videoer i realtid. På Facebook tipper jeg blandt andet om rejsenyheder og giver sparetips. Men først - tag en rundtur på siden og skriv endelig en kommentar under mine artikler, hvis du har spørgsmål. 
 

 Foto: Jørn Delurean