landskaber/min-rejseplan-rejseblogger-marlene-brix.jpg 

Min rejseplan for udlandsrejser

At rejse er min guilty pleasure. Heldigvis giver bopælen i Europa også mulighed for mange smutture til dybe skove og dragende storbyer.

Nogle gange skal du ikke længere væk end til nabolandene før, at verden fremstår eksotisk. Bare det at høre et andet sprog er altid lykken for en rejsenørd som jeg. Alligevel indrømmer jeg gerne, at jeg har nogle darlings i forhold til lande og byer. Rom og New York vender jeg for eksempel tilbage til igen og igen. Men jeg prøver også stille at udvide mit verdenskort og verdensbillede som globetrotter uden at slippe formålet med at rejse: At opleve og oplade. 

Herunder kan du se mine aktuelle rejseplaner: 

 

Mine planer for udlandsrejser i 2023 

 

THAILAND
Det er syv år siden, at vi har været i Thailand. Denne gang skal vi bl.a. besøge Koh Yao Noi, hvor vi ikke har været før.
februar

*

SVERIGE
De svenske skovsøer venter forude, og jeg glæder mig til at opleve naturen fra kanoen, vandrestøvlerne, glampingteltet og den fineste glashytte. Det bliver jätte bra. 
juni

*

MALLORCA
Sommeren skal nydes i familiens sommerhus i elskede Nordjylland, men også i en villa på Mallorca, hvor vi skal udforske bjerge, bugter og hyggelige byer.
juli


*

ITALIEN
Billetterne er ikke købt endnu, da vi overvejer både Rom og Firenze.
september

*