Let's Work The World 

Brug for en tekstforfatter, rejsejournalist eller rejseblogger til at skabe opmærksomhed omkring dit brand, produkt eller medie inden for rejseliv og turisme?

Hvis du har læst flere af mine rejseartikler og blogindlæg, ved du allerede, at jeg elsker at rejse - og skrive om det. Men de færreste ved, at formidling også er mit professionelle hverv.

Jeg er uddannet cand.comm og har arbejdet som kommunikationsrådgiver, journalist og tekstforfatter i +15 år. Siden 2011 har jeg arbejdet som freelancer med mit kommunikationsbureau BUREAU BRIX, hvor jeg hjælper virksomheder og organisationer med at flytte mennesker, holdninger og salgstal - ofte inden for livsstil. Denne hjemmeside er derfor en søsterside til bureaubrix.dk. 

Målgruppe på bloggen 

Mine læsere er 65% kvinder og 35% mænd. Størstedelen har aldersgruppen 35 til 45 år. 

På bloggen dyrker jeg bohemeliv og luksusrejser. Fokus er æstetiske overnatninger, hippe madhuler, sublime isbarer, funky streetart, sanselig yoga og alternative oplevelser for børnefamilien. Mine guides til Bali og New York er nogle af de mest læste indlæg på siden. 
Læs også: Min profil som rejseblogger

Muligheder for samarbejde

Herunder har jeg samlet en oversigt over eksempler på samarbejde inden for rejser og oplevelser. Alt er funderet på mit faglige fundament inden for kommunikation og min passion for rejser. 

Kontakt mig endelig, hvis du har et ønske til et samarbejde - også selvom du ikke finder kategorien herunder. Så finder vi en løsning, der kan skabe de resultater, du drømmer om. 

"Marlene har udarbejdet et tekstmateriale af høj kvalitet. Hun forstår at sætte sig i modtagerens sted og skabe det bedst mulige resultat. Jeg vil klart anbefale Marlenes ord og bruge dem igen en anden gang."
Oliver Bruun
Travelscoop

"Det er altid gennemarbejdet, veldisponeret og helt igennem professionelt stof, man får fra Marlenes hånd."
Signe Kristensen
REJSELIV